Хеликоптер кар, Чартер.

charter-arenda-vertoleta-agusta 109

Повелбата хеликоптери

Повелбата и хеликоптер за изнајмување Киев Украина

Хеликоптер за изнајмување е најбезбедно и повеќето удобно тип на употреба на транспорт за патување низ пространства на земјата. Треба безбеден превоз или пратката на скапи Багаж? Најдобра опција може да се најдат. Од оптималната хеликоптер? Тоа Ви дава повеќе независност на движењето.

 

Ние нудиме на клиентите на изнајмување на хеликоптери: тури на градот; летови до риболов и лов; транспорт на туристички групи и поединци; - карго услуги; лет на игри, корпорации, свадба настани; воздушна фотографија; инсталација; трансфер услуга од и до аеродромите, итн.

 

Хеликоптер изнајмување цена

Можете да Повелбата хеликоптер во нашата компанија. Користењето е едноставно. Ве молиме изберете датум, време на поаѓање, саканиот маршрутата на летот, број на патници, број и големина на Багаж. По ова, треба да ни се јавите или да испратите барање. Ние ќе го избере соодветен тип на хеликоптер, ќе се пресмета цената на летот.

 

charter-arenda-vertoleta-agusta 109-1

Изнајми хеликоптер

Проток, празни се водат на хеликоптер се плаќа како лет со патници. Ова правило во бизнисот авијација. Конечната цена може да вклучуваат едноставни хеликоптери, дополнителни садење, и други услуги. На слетување на хеликоптерот е можно речиси насекаде, освен во забранети области. Подрачје за садење ќе се отвори, без бариери за влез на хеликоптер.

 

Повелбата или хеликоптер за изнајмување е брзо решение на Вашите проблеми. Можно е да се изнајми хеликоптер Ми-8AMT (Mi-171) и MI-2, Schweizer 300C, Робинсон R22, Робинсон R44, Робинсон R66, Бел 407, Бел 430, Enstrom 408B, Eurocopter Colibri EC120, Eurocopter EC135, Eurocopter EC145 (ВК117), Eurocopter EC155 Dauphin, Eurocopter AS350 Ecureuil, Eurocopter AS355, и други. Сите хеликоптери се во одлична состојба.

Можете исто така да изнајмување на приватниот авион.

 

[Вкупно гласови: 9 Просечен: 5/5]