Медицински Повелбата.

meditsinskiy-charter-1

Медицински Повелбата

Медицински Повелбата Киев Украина

Повелбата медицински ( медицинска евакуација) е специјален тип на воздушен транспорт на пациентот под надзор на медицински персонал, опремен за медицински транспортен авион. Често транспортен авион на пациентот е практично единствениот начин на зачувување на неговото здравје и живот.

 

Услуга воздух брза помош: транспорт на пациентот во неговиот дом по завршување на третманот, во организација на медицинска евакуација, спроведување на итни медицински летови, транспорт на пациенти за напредни медицински центри.

 

Пациентот транспорт воздушен брза помош

Во зависност од ексцентричност на проблемите на здравјето на пациентот и неговата / нејзината живеалиште. Медицински Повелбата е организиран да одговара на барањата на воздухот брза помош изнајмени било каде во светот од нашите партнери. Ова обезбедува ефективна и итни медицински испраќање пациентот, брзиот транспорт и медицински услуги со висок квалитет. Медицински воздух брза помош е целосно опремена со авион, имајќи на Одборот на медицински потрошен материјал и опрема, медицински кадар потребно за да се обезбеди неопходна помош во најголем итна начини. Тука сè е заснован така, со цел да се направи максимална погодност за пациентот. Кога станува збор за здравјето на пациентот, било значајни детали, како на летот е многу сериозен тест за пациентот пациентот. Обичните патнички услуги не се во состојба да се даде целосна палета на сервиси и услуги.

 

Медицинска евакуација

Медицински лет е управувана од страна на специјално опремени авиони. Санитарните авион има способност да вршат пациентот трансфер на многу големи растојанија. Во оваа олицетворение, принципот транспорт на пациентот од влезната врата на поликлиниката на аеродромот и во авионот, и по слетување повторно на клиниката.

 

charter-sanitarnogo-samoleta

Повелбата брза помош авион

Брза помош зема пациентот од авионот и го доставува директно до болница, каде што третманот е изведена. Таквиот воздух брза помош вршење на пациентот дома од странство во несреќи, природни катастрофи.

 

Нашите стручни tackles прашањата на подготовката на летот на санитарните авиони. Санитарните евакуација на пациентот се врши на воздухопловот King Air 200, Learjet 55/60, Предизвикувач 300 и другите, ако се достапни.

Јавете ни се без одложување и ние ќе одговориме на сите ваши тешки прашања.

Можете исто така да изнајми хеликоптер за приватни летови.

[Вкупно гласови: 8 Просек: 5/5]