Други вести

Чартер летот Можете да книга со нас. Ние брзо ќе Те најдат најдобрите цени. Чартер лет цена евтин и лесен начин да се применуваат голем потенцијал VIP лет по најниска можна инвестиција клиенти. Да книга на Повелбата може и големи фирми и поединци. Особено интересна можност за нарачување на Чартер лет за различни...

Се вее на приватен авион трпи промени. Сега неколку стартап им овозможи на патниците да се резервира едно седиште во авионот за САД.По жалбата на приватен авионски тешко може да се оцени: Пацифик терминали, нема долго да чека, брза проверка-во одредено време на поаѓање на летот. Традиционално, како привилегии се скапи. Мора да имате на вашиот сопствен авион...

Etihad купува приватни авиони за 30 милиони долари за обука на кадети.Колеџ лет за обука на авионот на Etihad, кој се наоѓа во al ain Дубаи, кој е во сопственост на Etihad Airways, има потпишано договор за купување за четири Embraer Phenom 100E, со можност на следните купување на три повеќе такви авиони.Договорот се проценува на приближно 30 милиони долари...

Бизнисменот Денис О "black" нареди нов приватен авион, вреден околу €60 милиони евра. Нови авиони ќе го замени моделот неодамна се стави на пазарот. О "black" нареди нов Gulfstream G650ER, цената на 66.5 милиони долари од Американскиот производител административни авион. Нови авиони ќе го замени G650 S/N 6032, неодамна се ставени на пазарот со...

Рапер Лил Вејн беше одбиен летање на приватниот авион, по што тој и неговата придружба пушеле марихуана речиси веднаш по полетувањето.На рапер и неговата екипа праша пилот во Ft. Lauderdale, можноста на Пушењето за време на летот и доби "не"одговори. Веб-сајтот TMZ објави дека на рапер...