За нашата компанија.

Менаџментот на компанијата

director-1

Владимир Vovk

Извршниот Директор.

director-2

Александар Strizhov

Извршен ДИРЕКТОР

director-3

Валери Sergienko
Комерцијален Директор


Се Сретне Со Членовите На Нашите Екипи

team-1

Џонатан Ахмед, Пилот

team-4

Лиза Бејкер, Стјуардеса

team-3

Александар Tavares, Пилот

team-2

Кетрин Алберт, Стјуардеса

Она Што Нашите Клиенти Се Каже

9887

Патници

11

Авион

78

Вработени

3298

Летови

Нашата Канцеларија


Нашата компанија е "Нарачување Авион" ќе Ве однесе до вашата дестинација брзо, безбедно и на време.

[Вкупно гласови: 0 Просек: 0/5]